Tijd voor jezelf gaat steeds meer een stukje van je leven beheersen. Gelukkig maar, anders zouden al die ballen die je probeert hoog te houden vallen. Met het stukje ontspanning zorgen wij samen ook voor een stukje huidverzorging. Hoe je je voelt bepaalt voor ongeveer 1/3 hoe je eruitziet. Denk maar eens terug aan hoe je je voelde toen je voor het eerst echt verliefd werd, je straalt dan van geluk en dat zie je terug in je gezicht. Maar het kan ook de andere kant op, wanneer je veel hebt meegemaakt of ziek geweest bent. Al die levensgebeurtenissen zijn als een boek leesbaar in het gezicht.

“Je straalt van geluk en dat zie je terug in je gezicht”

Op 6 Mei 2019 opende FEM Huidverzorging & Sportmassage haar deuren. Na 10 jaar ervaring in diverse schoonheidssalons was dit voor mij een wens die in vervulling is gegaan. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste wil ik mij inzetten om samen tot een mooi resultaat te komen. Met mijn salon wil ik graag de nadruk leggen op huidverbetering en massage. Ik ben van mening dat we veel kunnen bereiken met manuele behandelingen in combinatie met kwalitatieve en hoogwaardige producten. Maar er is meer dan alleen verzorging van buitenaf. Ook van binnenuit moeten we bedenken wat het beste is voor onze huid, op een manier die bij jou past en voor jou prettig voelt!

“Na 10 jaar ervaring in diverse schoonheidssalons was dit voor mij een wens”

Of het nu gaat om een huid met acne, couperose of een verslapte huid, samen wil ik een op maat gemaakt plan van aanpak maken. Ik wil graag innoveren met mijn salon en zal mij daarom continue blijven inzetten om nog meer informatie te verkrijgen over wat de mogelijkheden zijn in huidverbetering en mijn behandelingen op maat maken voor jou!

Je mag mij altijd benaderen voor meer informatie over wat de mogelijkheden zijn.

Sabrina Brandse